Leveringsvoorwaarden:

 

Voor levering van bestelde artikelen hanteren wij de volgende voorwaarden:

 

1. Overeenkomst wordt aangegaan via email tussen CreaMaria en klant.

2. Klant geeft duidelijk aan wat hij/zij besteld en welke hoeveelheid. Verder vermeld klant naam en adresgegevens. Indien afleveradres afwijkt van besteladres dient klant duidelijk het afwijkende afleveradres te vermelden. Indien klant artikelen zelf wil komen afhalen in Apeldoorn, dit dan ook duidelijk aangeven in de mail.

3. Na ontvangst bestelling zal CreaMaria een bevestiging sturen met daarin de gegevens van de bestelling, het totaalbedrag dat betaald dient te worden (inclusief verzendkosten) en op welk rekeningnummer de klant het bedrag van de levering dient over te maken.

4. Verzendkosten zijn afhankelijk van gewicht en afmeting verpakking van de totale bestelling die de klant heeft geplaatst. Verzending gaat via PostNL in beschermende verpakking.

5. Indien klant heeft aangegeven dat hij/zij de bestelling zelf wil komen ophalen in Apeldoorn zijn er natuurlijk geen verzendkosten verschuldigd. Voor de mogelijkheden wanneer de goederen opgehaald kunnen worden krijgt de klant via de mail verdere informatie. Zelf afhalen kan alleen bij contante betaling of minimaal 2 werkdagen van te voren via telebankieren reeds betaald hebben. (Dit ivm het zichtbaar zijn van de betaling).

6. Na ontvangst van de betaling zal CreaMaria zo snel mogelijk de bestelling aanbieden voor verzending bij PostNL en de klant hiervan op de hoogte brengen.

7. Voor beschadigingen en/of verlies via PostNL is CreaMaria niet aansprakelijk. Wij verpakken uw bestelling zo netjes en stevig mogelijk, minimaal volgens de eisen van PostNL.

8. Indien  bestelde goederen niet leverbaar zijn zal CreaMaria de klant hierover informeren en met de klant overleggen of er andere mogelijkheden zijn voor eventuele latere levering op bestelling.

9. CreaMaria doet er alles aan om uw goederen in een uitstekende kwaliteit te leveren. Schades die achteraf ontstaan kunnen helaas niet gecorrigeerd worden.

10. CreaMaria respecteert uw privacy en zal uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de eigen administratie. Wij zullen uw persoonlijke gegevens dus ook onder geen enkele voorwaarde doorgeven aan derden voor commerciële doeleinden.

11. Zowel CreaMaria als de klant zullen zich aan de bovenstaande voorwaarden houden.

12. CreaMaria behoudt zich het recht om de leveringsvoorwaarden te wijzigen indien hiertoe aanleiding ontstaat. Gewijzigde voorwaarden zullen dan ook op deze site worden aangepast.

Laatste aanpassing Leverings Voorwaarden: 05-01-2017

© 2013-2017 CreaMaria